Visualització de contingut web

Recursos educativos

RECURSOS EDUCATIUS

 • Guia didàctica Connecta amb els ODS (punxa ací)

 

 • Operació RUBIK (Visita el lloc punxant ací)

  Rubik és una iniciativa de les entitats que integren el grup de treball d'Educació per al Desenvolupament i Sensibilització de la Coordinadora Valenciana d'ONGD (CVONGD) que proposa un espai de col·laboració entre docents i ONGD, descàrrega de materials didàctics i altres recursos per a treballar a l'aula.

 

 • Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) (Visita el lloc punxant ací)

  El CEACV és el centre de referència de l'educació ambiental en la Comunitat Valenciana per a formar, informar i sensibilitzar al conjunt de la societat valenciana sobre els diversos aspectes de la gestió del medi ambient. Ofereix recusos i activitats al conjunt de la població a fi de contribuir a un major coneixement i comprensió del medi ambient i la utilització sostenible dels recursos naturals.

 

XARXES PER A LA CIUTADANIA GLOBAL

 • AECID. Programa docents per al desenvolupament. (Visita el lloc punxant ací)

  L'AECID cerca potenciar la línia d'Educació per al Desenvolupament (EpD) en l'àmbit formal de l'educació a través del Programa Docents per al Desenvolupament, iniciat l'any 2009 i dirigit als i les docents dels centres educatius espanyols sostinguts amb fons públics, i es desenvolupa en col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Formació Professional. Actualment està conformat per diferents actuacions entre les quals es troben el Premi Nacional d'Educació per al Desenvolupament "Vicent Ferrer" o la Trobada Nacional de Docents per al Desenvolupament.

 

 • ESenRED (Escoles cap a la Sostenibilitat en Xarxa) (Visita el lloc punxant ací).

  És la xarxa estatal de xarxes de centres educatius sostenibles no universitaris promogudes per iniciativa d'administracions públiques (Comunitats Autònomes, Ajuntaments, Diputacions…). És una estructura de xarxa de xarxes amb interessos i objectius comuns, que es configura com una comunitat de pràctiques en les quals tots els seus membres tenen la possibilitat d'actuar i responsabilitzar-se en clau d'igualtat generant un treball cooperatiu en xarxa.