Visualització de contingut web

Els ODS y el Sector Privat: Oportunitats d'Acció en la Comunitat Valenciana

 

 

Jornada: Els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el sector privat: oportunitats d'acció a la Comunitat Valenciana. 


El 16 de gener de 2019 va tenir lloc la presentació de l'estudi "Els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el sector privat: oportunitats d'acció a la Comunitat Valenciana" en la ciutat d'Elx.


L'objectiu d'aquest informe és complir amb el mandat de la Resolució A/cap de bestiar/70/1 de l'Assemblea General de les Nacions Unides, segons el qual "L'activitat empresarial, la inversió i la innovació privades són els grans motors de la productivitat, el creixement econòmic inclusiu i la creació d'ocupació. Reconeixem la diversitat del sector privat, que inclou tant a les microempreses com a les cooperatives i les multinacionals. Exhortem a totes les empreses al fet que aprofiten la seua creativitat i innovació per a resoldre els problemes relacionats amb el desenvolupament sostenible...".


Per a açò, ofereix una panoràmica de la situació, potencialitats i línies d'acció possibles per a una major integració de l'Agenda de Desenvolupament Sostenible en el teixit econòmic privat de la Comunitat Valenciana, atenent als següents objectius:

  • Visibilizar l'aportació real i potencial de la comunitat empresarial de la Comunitat alenciana al compliment dels ODS.
  • Sensibilitzar al sector empresarial sobre els beneficis i avantatges de contribuir al compliment de l'Agenda de Desenvolupament Sostenible.
  • Millorar el marc de diàleg públic-privat a nivell de la Comunitat Autònoma en matèria d'Objectius de Desenvolupament Sostenible.


L'aplicació d'una estratègia alineada amb els ODS representa un avantatge competitiu per a les empreses, permet identificar futures oportunitats de negoci, enfortir les relacions amb
els grups d'interès, tenir una gestió basada en l'eficiència i generar un impacte positiu en la societat en els tres àmbits: social, ambiental i econòmic.

 

 

Fotografies de la presentació