Visualització de contingut web

Comunicació per al desenvolupament

WEBINAR

LA INVESTIGACIÓ I ELS ESTUDIS SOBRE LA PAZ: APORTACIONS PER A l'ELABORACIÓ D'UNA LLEI DE FOMENT DE LA PAU I ELS DRETS HUMANS

 

Aquest webinar s'emmarca en el proces d'elaboració col·laborativa de la futura Llei de Foment de la Pau i els Drets Humans de la Comunitat Valenciana. Ens proposem obrir un diàleg entre l'àmbit acadèmic d'estudis per la pau i els agents que, des de les institucions i la societat civil, impulsen i porten avant projectes de foment de la pau i la protecció dels drets humans, amb la finalitat d'identificar, des d'aquest intercanvi de sabers, les bases per a aprofundir en la construcció d'una cultura de la pau que contribuïsquen a definir el contingut de la futura Llei de Foment de la Pau i els Drets Humans.

 

PROGRAMA (punxa ací)

 

Les persones interessades a participar han de remetre un correu electrònic a l'adreça canuto_cri@gva.es, indicant nom, correu electrònic i organització de pertinença. Uns dies abans de l'inici de l'activitat es remetrà la direcció d'enllaç per a connectar-se al webinar.