Visualització de contingut web

Aliances per al Desenvolupament Sostenible.

El Ple del Consell de 15 de gener de 2016 va aprovar la creació de l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible, que la seua engegada correspon a la direcció general de Cooperació i Solidaritat.

La consecució, a la Comunitat Valenciana, dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, encara que s'adopta com una acció de govern del Consell (tal com s'arreplega en el Document de renovació de l'Acord del Botànic, d'11 de gener de 2017), ha de ser marc i orientació de totes les administracions públiques valencianes, les universitats, les ONGDs, els agents socials i econòmics, el sector privat i la societat civil en el seu conjunt.

 

Si bé és el compromís de tots els agents i actors el que fa possible aconseguir un desenvolupament sostenible, és necessari destacar que és fonamental territorializar les metes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a partir del paper fonamental que les ciutats, a la Comunitat Valenciana, tenen en les polítiques públiques relacionades amb el desenvolupament sostenible, equitatiu i incloent que se centra en les persones i en les comunitats, i a potenciar el paper d'una ciutadania global, que articule una visió local-global del món.

 
El dia 25 de Novembre de 2016 es va celebrar la Jornada "Aliances per al Desenvolupament Sostenible: nous reptes per a les administracions i la societat civil". Pots consultar el document íntegre de conclusions en el següent enllaç:
 

Aliança de Ciutats pel desenvolupament sostenible de la Comunitat Valenciana.

 

 

 

 

Ciutats adherides a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible de la Comunitat Valenciana.