Accions realitzades

ACCIÓ HUMANITÀRIA D'EMERGÈNCIA COVID-19. ANY 2020

ACCIÓ HUMANITÀRIA D'EMERGÈNCIA A MOÇAMBIC. 2019

ACCIÓ HUMANITÀRIA D'EMERGÈNCIA A TERRITORIS PALESTINS. 2018

ACCIÓ HUMANITÀRIA D'EMERGÈNCIA A INDONÈSIA. 2018

ACCIÓ HUMANITÀRIA D'EMERGÈNCIA A GUATEMALA. 2018

ACCIÓ HUMANITÀRIA D'EMERGÈNCIA EN LA REPÚBLICA DE CUBA I EN PAÏSOS DEL SAHEL: BURKINA FASO, MALI, NÍGER, NIGÈRIA I TXAD. 2017

ACCIÓ HUMANITÀRIA D'EMERGÈNCIA EN LA REPÚBLICA DE CUBA I EN PAÏSOS DEL SAHEL: BURKINA FASO, MALI, NÍGER, NIGÈRIA I TXAD. 2017

 

PROYECTOS PRESENTADOS:

Emergència conflicte armat i crisi persones refugiades República Àrab Síria i països limítrofs. 2015

Acció Humanitària Equador: 2016

Acció Humanitària Equador: 2016

Convocatòria urgent CAHE: 

El Comitè Permanent d'Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana es va reunir en sessió extraordinària i urgent el divendres 22 d'abril de 2016 a les 11:00h en l'aula seminari 1 del Col·legi Major Rector Peset (Plaza Forn de Sant Nicolás, 4, 46001 València), per a conèixer i abordar la situació a l'Equador després del terratrèmol del 16 d'abril, i estudiar i proposar actuacions a realitzar des de la Comunitat Valenciana.

 

Subvencions per a projectes d'acció humanitària a Equador

 

Convocatòria del Comitè Permanent d'Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana i el seu òrgan consultiu.

El Comitè Permanent d'Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana es va reunir en sessió extraordinària i urgent el divendres 10 de juny de 2016 a les 11:00h en l'aula seminari 1 del Col·legi Major Rector Peset (Plaza Forn de Sant Nicolás, 4, 46001 València), per a aprovar l'acta de la sessió anterior i valorar i adjudicar els projectes presentats.

 

Adjudicació provisional dels projectes d'acció humanitària a Equador presentats a la Convocatòria del Comitè Permanent d'Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana.

 

Adjudicació definitiva: Publicat en DOCV el Decret 99/2016, de 4 d'agost, del Consell, pel qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió directa d'ajudes per a realitzar actuacions d'emergència en la República de l'Equador, amb la finalitat d'atendre les necessitats bàsiques de les persones afectades pel sisme del passat 16 d'abril de 2016.

Acció Humanitària Haití-Huracà Matthew 2016

Acció Humanitària Haití-Huracà Matthew 2016

Convocatòria urgent del CAHE 14 d'octubre de 2016. 

El Comitè Permanent d'Acció Humanitària de la Comunitat Valenciana s'ha reunit en convocatòria referent a l'huracà d'Haití. En aquesta reunió, presidida per l'Hble. Sr. Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz Ramos, la Secretària Autonòmica, Zulima Pérez Seguí i el Director General de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo García, i a la qual han assistit representants de diferents administracions i institucions, s'ha informat sobre la situació a Haití després de l'huracà Matthew i les actuacions a realitzar.